Δεν πάει καλά ο κόσμος! «Ανατίναξε» το παιδί του για να κάνει φάρσα στη γυναίκα του [βίντεο]

Δεν πάει καλά ο κόσμος! «Ανατίναξε» το παιδί του για να κάνει φάρσα στη γυναίκα του [βίντεο]

Μια απίστευτη φάρσα έστησαν μπαμπάς και γιος σε μια νεαρή μητέρα, η οποία προς στιγμήν νόμιζε ότι ο μπόμπιρας ανατινάχθηκε!

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και κακόγουστη η φάρσα που ετοίμασε ένας νεαρός Άγγλος μαζί με τον μικρό γιο του στη σύζυγο και μητέρα. Ολα εκτυλίχθηκαν στον κήπο του σπιτιού τους, όπου ο μπαμπάς έπαιζε με τον γιο, καβαλώντας μια «γουρούνα».

Η μητέρα επέστρεψε από τη δουλειά της και βρήκε μπαμπά και γιο να παίζουν, όμως κάπου εκεί ξεκίνησαν όλα. Ο πατέρας τής ζήτησε να του φέρει κάτι από το αυτοκίνητο και μόλις έφυγε ο μπόμπιρας έτρεξε να κρυφτεί ενώ ο πατέρας αντικατέστησε τον γιο του με μια κούκλα, ντυμένη στο ίδιο στιλ.

Μόλις η γυναίκα επέστρεψε, η τηλεκατευθυνόμενη μηχανή άρχισε να κινείται με μεγάλη ταχύτητα, μέχρι που ανατινάχθηκε από τη σύγκρουση, κόβωντας το αίμα της μητέρας, η οποία προς στιγμήν πίστεψε ότι το παιδί της είναι νεκρό.

Ευτυχώς για την ίδια, η φάρσα κάπου εκεί τελείωσε, με τον πατέρα να της αποκαλύπτει το τρικ ενώ ξαφνικά εμφανίστηκε και ο μπόμπιρας, τον οποίο έσφιξε σφιχτά στην αγκαλιά της η νεαρή γυναίκα.

Φεύγοντας, δε, η μητέρα «χαιρέτησε» τον εμβρόντητο μπαμπά με έναν... ιδιαίτερο τρόπο.

 


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεταβαίνει σήμερα στη Ρώμη – Έμφαση σε άμυνα, ασφάλεια και ενέργεια – Το ζήτημα των οδοφραγμάτων και η πρόταση για το Καϊμακλί

ΠτΔ: Μεταβαίνει σήμερα στη Ρώμη – Έμφαση σε άμυνα, ασφάλεια και ενέργεια – Το ζήτημα των οδοφραγμάτων και η πρόταση για το Καϊμακλί

Σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους για την επίσκεψη που θα έχει σήμερα και αύριο στην Ιταλία καθώς και το ζήτημα των οδοφραγμάτων προέβη σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στο πλαίσιο του Συνεδρίου «Battlefield ReDEFiNED 2026».

BEST OF TOTHEMAONLINE